Psykoterapeuter

Anja Ladefoged

I Fabrikken - Center For Sundhed kan du gennemgå et psykoterapeutisk forløb hos Anja Ladefoged. Anja er uddannet psykoterapeut og har siden 2011 haft klienter i terapi og afholdt mindfulness-forløb.

Anja er specialiseret i psykoterapi, mindfulness og systemisk opstilling og familieopstilling. Disse områder bidrager hver især med helt særlige, nænsomme og effektive redskaber  i forhold til at opnå forandringer i den helhedsorienterede tilgang, som skaber integration og indsigt, såvel i det individuelle psykoterapeutiske forløb som i det parterapeutiske arbejde.

Anja har stor erfaring i arbejdet med:

  • Individuel psykoterapi og parterapi
  • Børn og unge i forløb med terapi og mindfulness og Coolkids – angstbehandling til børn og unge
  • Skoler, virksomheder og offentlige institutioner, herunder workshops og foredrag

Se mere på Anja Ladefogeds egen hjemmeside her:
https://ladefogedvision.dk/

For at bestille tid ring til 22 51 81 99

Kirsten Møldrup

På Fabrikken har du mulighed for at gennemgå et psykoterapeutisk forløb eller et supervisionsforløb hos Psykoterapeut Kirsten Møldrup.

Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker gennem livets vanskelige perioder. Mange mennesker vælger at komme i et forløb hos en psykolog eller en psykoterapeut hvis de lider af angst, stress eller depression, andre oplever problemer i de nære relationer til partner, børn, forældre eller i relationen til sig selv; selvværdet, Det kan også være en livskrise eller sorg, der får dig til at kontakte en psykoterapeut.

Kirsten er uddannet ID-psykoterapeut og har en bred erfaring indenfor psykoterapi, relations- og procesarbejde. Kirsten har efteruddannelse i seksualitet samt i neuroaffektiv psykoterapi og hun er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og ID-psykoterapeutisk forening.

Se mere på Kirsten Mølrups hjemmeside her:

https://kirstenmoeldrup.dk

For at bestille tid ring 3035 0246