Kære Patient

COVID-19 smitten i Danmark er desværre igen tiltagende. Der er derfor kommet nye retningslinjer for hvornår der skal bruges mundbind indenfor fysioterapi.

På Fabrikken skal du på nuværende tidspunkt bære mundbind inden du kommer ind, samt når du opholder dig i receptionsområdet.  Hertil skal patient og terapeut bære mundbind, når der er under en meters afstand ”ansigt mod ansigt” under behandling.

Det er muligt at købe mundbind i receptionen, hvis man ikke selv har noget med.

Går du på hold?

Du skal ikke have mundbind på til holdtræning, kun når du færdes til og fra holdsalen. Det er meget vigtigt at du melder fra hvis du IKKE deltager på et hold, da der kun må være 10 personer inkl. fysioterapeuten i holdsalen. Din fysioterapeut fysioterapeut kontakter dig hvis der er ændringer.

Der skal IKKE bæres mundbind til selve træningen, hverken i holdsale eller i Fitness området.

Generelt henstiller vi til at alle bruger deres sunde fornuft og tager de hensyn der er muligt. Dette er en ekstraordinær situation og vi takker vores medlemmer for jeres tålmodighed og forståelse for disse tiltag.

Husk de gode råd med at blive hjemme ved symptomer på influenza og lignende., kom så tæt på din tid som muligt, hold god afstand til alle andre besøgende og rør ved så lidt som muligt. Husk at spritte hænder ved ankomst samt når du igen forlader klinikken.

Vi passer på hinanden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *