Efterfødselshold

MOR OG BABY                  

Ønsker du at starte din træning op igen efter en fødsel?
Så prøv vores efterfødselshold, som er træning for både dig og dit barn. Du får opbygget kroppen igen efter fødslen, mens dit barn har mulighed for at få stimuleret sine sanser, motorik samt spejle sig i de andre babyer på holdet ☺️

Det er muligt at inddrage sin baby i hele træningen, så udover at få trænet sin krop op igen, får man også en time fyldt med hygge, leg og samvær med sin baby!
Vil baby ikke lege med hele timen, no worries, så kan du også sagtens træne videre uden. Vi har mange vægte i kan låne😉

Efter graviditet og fødsel er det vigtigt at få en god genoptræning. Kroppen har ændret sig, og det er derfor vigtigt at genskabe balancen og en god holdning i kroppen. Endvidere er det vigtigt at få en øget kropsbevidsthed samt få styrken tilbage i blandt andet bækkenbunden.

Efterfødselstræning er også en god mulighed for dig, der udover genoptræningen også ønsker at prioritere lidt ”mig-tid” midt i bleskift og amning. Træningen og fællesskabet giver øget energi og overskud, og på den måde gør det noget virkelig godt for din krop, din sundhed og trivsel. Der er meget at se til med en lille ny, og det kan derfor være svært at prioritere sig selv og sin egen sundhed samt velvære midt i den hektiske tid. Men det er også vigtigt!

Der vil være musik i salen, men den er tilpasset til de små❤️

Det er muligt at have sin barnevogn stående lige ud til salen, hvis der skal puttes lidt.

Der vil i træningen være særligt fokus på de områder, der er hårdt belastet under graviditet og fødsel. Der arbejdes med holdningskorrektion, balance, åndedrættet og stabiliserende øvelser. Der er særligt fokus på bækkenbunden og delte mavemuskler (rectus diastase). Herudover vil træningen fokusere på at bedre konditionen samt øvelser, du kan lave samme med din baby.
Der vil blive anvendt redskaber, men de fleste øvelser vil du kunne udføre derhjemme også.
Råd og vejledning i forhold til at få genopbygget kroppen på en hensigtsmæssig måde er en høj prioritet på holdet og alle øvelser kan tilpasse til individuelle niveauer.

Holdet henvender sig til nybagte mødre, og du kan starte, så snart du har lyst, og føler dig klar til det. Vi anbefaler dog, at du venter 2-4 uger efter en ukompliceret fødsel og 8 uger efter et kejsersnit, afhængig af tilstand og forløb. Du kan også sagtens deltage på holdet, selvom det er flere måneder siden du fødte. Hvis du er i tvivl, om du er "klar" til dette hold, så spørg din læge eller kontakt os, så hjælper og guider vi dig på bedste vis.
Der er max 10 deltagere på holdet.

Så, tag din mødregruppe i hånden - og kom godt i gang med at træne!!!

Forløbet er på 6 gange
Pris: 599,-

Er du interesseret eller har du spørgsmål?

Kontakt os på: 44 22 07 00 eller info@fabrikkensundhed.dk

For opstart af forløbet følg os på Facebook www.facebook.com/fabrikkensundhed eller instagram www.instagram.com/fabrikkensundhed