Akupunktur

På Fabrikken er flere af vores behandlere uddannet til at bruge akupunktur som en del af behandlingen eller som selve behandlingen. Det er altid i samråd med patienten, at dette udføres.

Akupunktur er en ældgammel asiatisk behandling, der fortsat udvikles og praktiseres med forskellige teknikker. Det overordnede formål med akupunkturbehandling er at styrke kroppen, til selv at hele og reparere hvad der er nødvendigt, og hvor dte er nødvendigt. Akupunktur bygger på anvendelsen af nåle, der sættes ind i kortlagte akupunkturpunkter eller trykfølsomme punkter på kroppen, som er relateret til de symptomgivende områder. Nålene stikkes enten få millimeter ind i huden, eller op til nogle centimeter ind i musklerne. Behandlingen føles normalt som en let ømhed, trykkende eller sovende fornemmelse. Nålene stimulerer nerverne og kan derved øge blodgennemstrømning og udskillelse af smertedæmpende hormoner lokalt. Derfor virker akupunktur smertestillende og afspændende. Akupunktur kan også påvirke den mentale oplevelse af symptomer og smerter positivt.

Spørg i receptionen for mere information eller ring 44 22 07 00 for at høre, om akupunktur evt. kunne være noget for netop din problematik.